Ben jij die enthousiaste ambitieuze Business support medewerker?

Ben jij die enthousiaste ambitieuze Business support medewerker?

Energiemissie

Top dat je onze vacature leest, mocht je na het lezen vragen hebben of willen solliciteren, wij kijken er naar uit. Energiemissie in een no nonsens bedrijf met enthousiaste medewerkers en biedt dé energiemonitoringsoplossing voor zowel bedrijven als overheden die vele energie-aansluitingen beheren. Met onze gebruiksvriendelijke applicatie kunnen opdrachtgevers al hun energie-aansluitingen, energieverbruiken en hun digitale energiefacturen analyseren, beheren, managen en controleren. Energiebeheer wordt ineens een stuk gemakkelijker en leuker! Opdrachtgevers van Energiemissie zetten daarmee stappen om energiebeheer, besparingen en hun duurzaamheidsambities te verwezenlijken. De applicatie wordt ook vaak ingezet voor energievraagstukken, waarbij je kunt denken aan optimalisatie van energieverbruik, analyse van genomen maatregelen en zelfs het voorspellen van toekomstig energieverbruik. De wetgeving dwingt ondernemers en (semi)overheden om te blijven verduurzamen, Energiemissie ondersteunt daarin graag. Zo is Energiemissie ook de initiator van de gezamenlijk met TNO ontwikkelde energie eFactuur. Met onze softwareapplicatie kunnen complexe energiefacturen eenvoudig en snel digitaal gecontroleerd worden.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe betrokken collega

Onze opdrachtgevers hebben op het vlak van energiebeheer veel zaken te regelen, regelmatig is er behoefte aan hulp op één of meerdere vlakken. Energiemissie biedt hen dan de ondersteuning die zij nodig hebben. Als het gaat om de energiemonitor en de afhandeling van de energie eFactuur, dan ondersteunt de business support medewerker hierin. In vele gevallen blijven wij de opdrachtgever ondersteunende diensten bieden. Jouw werkzaamheden kunnen in teamverband of geheel zelfstandig worden verricht en bestaan onder andere uit:

  • Controleren, administratief afhandelen en verwerken van energie eFacturen voor onze opdrachtgevers;
  • Het oplossen van disputen (onjuiste facturen) met energieleveranciers, netbeheerders en meetbedrijven;
  • Het aanmelden van nieuwe energie-aansluitingen bij energieleveranciers, netbeheerders en meetbedrijven;
  • Het beantwoorden van vragen van onze opdrachtgevers (supporttickets);
  • Controleren van de om te zetten (vaak Excel) importbestanden;
  • En last but not least, je bent het uithangbord van onze organisatie en dus het directe aanspreekpunt van onze opdrachtgevers voor al hun (telefonische) vragen en verzoeken.

Wat verwachten wij van jou?

Onze collega’s zijn ‘familieleden’, teamspelers, ze zijn gedreven in hun werk en luisteren bovendien goed naar de opdrachtgevers. Initiatief en nieuwe ideeën worden zeer gewaardeerd. De informele werksfeer, de collegialiteit en diverse achtergronden zorgen voor teamprestaties. Het is belangrijk dat jij je werk na een gedegen inwerktraject zelfstandig goed kunt uitvoeren, plannen en organiseren. Mogelijk weet jij nog wat efficiëntieslagen te maken, dat zou mooi zijn. Vanzelfsprekend ben je nauwkeurig, kan je goed samenwerken en ben je communicatief sterk en positief ingesteld. Het is mooi als jij affiniteit hebt met het vakgebied, maar geen must. Wel verwachten wij dat je nauwkeurig / accuraat bent, jezelf goed kan organiseren en (financieel)administratief onderlegd bent. Een afgeronde MBO opleiding is wat je minimaal in huis hebt. Opdrachtgevers vinden het fijn dat jij ze helpt, je communiceert vriendelijk, respectvol en duidelijk.

Wat bieden wij?

De energiewereld is erg dynamisch en daar willen wij met betrokken mensen zoals jij op in blijven spelen. Je werkt vanuit onze eigentijdse kantooromgeving. Wij zijn een hecht team en werken veel samen maar vanzelfsprekend wordt er flexibel omgegaan met werktijden. Natuurlijk biedt Energiemisse jou een marktconform-salaris en ontwikkelingsmogelijkheden. Elk jaar heb je de beschikking over 25 vakantiedagen en afhankelijk van de werkzaamheden ontvang je een reiskostenvergoeding of maak je gebruik van het openbaarvervoer. Bovendien kies jij zelf de laptop uit die het beste bij je werkzaamheden past.

Solliciteren?

Ben je enthousiast en zie jij deze functie helemaal zitten? Neem jij de juiste kennis en ervaring mee en wil je ons team versterken? Dan willen wij heel graag met jou in gesprek, wij kijken uit naar jouw brief. Heb je nog vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen via info@energiemissie.nl. Binnen 2 werkdagen reageren wij.

Geen reacties

Reageren

Uw e-mailadres is nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden worden gemarkeerd met *