Ben jij die enthousiaste ambitieuze fulltime Energiecoördinator die ons helpt groeien?

Ben jij die enthousiaste ambitieuze fulltime Energiecoördinator die ons helpt groeien?

Energiemissie

Energiemissie biedt dé energiemonitoringsoplossing voor zowel bedrijven als overheden die vele energie-aansluitingen beheren. Door middel van onze gebruiksvriendelijke applicatie kunnen opdrachtgevers al hun energie-aansluitingen, energieverbruiken en hun digitale energiefacturen analyseren, beheren, managen en controleren. De opdrachtgevers van Energiemissie willen daarmee serieuze stappen zetten om energiebesparingen en hun ambities te verwezenlijken. Ook wordt de applicatie veelvuldig ingezet voor energievraagstukken, waarbij je kunt denken aan optimalisatie van verbruik, analyse van genomen maatregelen en zelfs het voorspellen van toekomstig energieverbruik. De wetgeving dwingt ondernemers en (semi)overheden om te blijven verduurzamen, Energiemissie ondersteunt daarin graag. Zo is Energiemissie ook de initiator van de gezamenlijk met TNO ontwikkelde energie eFactuur.

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgevers hebben een hoog ambitieniveau. Energiemissie biedt hen kennis en ondersteuning om het complexe energiebeheer binnen hun organisatie optimaal vorm te kunnen geven. De Energiecoördinator ondersteunt hierin totdat het geheel naar wens van de opdrachtgever is ingericht en geoptimaliseerd. De werkzaamheden kunnen in teamverband of geheel zelfstandig worden verricht en omvatten onder andere:

  • Controleren van de te converteren (vaak Excel) importbestanden en de bijbehorende output.
  • Inrichten van de energiemonitor bij de opdrachtgever en het trainen van de gebruikers op locatie.
  • Maken van energieanalyses van onder meer de rapportages en daarmee het signaleren van ‘quick wins”.
  • Beoordelen van energierapportages.
  • Administratief afhandelen en verwerken van de energie eFactuur.
  • Opstellen en uitwerken van verbetervoorstellen en een bijdrage leveren aan de doelstellingen.
  • Meedenken over nieuwe functionaliteiten en verdere ontwikkelingen.

Wat verwachten wij van jou?

Onze collega’s zijn echte teamspelers, ze zijn gedreven in hun werk en luisteren bovendien goed naar de opdrachtgevers. Initiatief en nieuwe ideeën worden zeer gewaardeerd. De informele werksfeer, de collegialiteit en diverse achtergronden zorgen voor goede teamprestaties. Het is belangrijk dat jij je werk zelfstandig goed kunt plannen en organiseren. Vanzelfsprekend ben je nauwkeurig, kan je goed samenwerken en ben je communicatief sterk. Het kunnen sturen op resultaten en een goed ontwikkeld kostenbewustzijn is daarnaast essentieel. Bovendien beschik je over minimaal een relevante en afgeronde technische MBO-opleiding, heb je al enkele jaren soortgelijke werkervaring opgedaan en heb je aantoonbare ervaring met het werken met Excel, complexe databases en/of energiemonitoringssoftware. Natuurlijk heb je ook een rijbewijs.

Wat bieden wij?

De energiewereld is erg dynamisch en daar willen wij met ambitieuze mensen zoals jij op in blijven spelen. Je werkt vanuit onze eigentijdse kantooromgeving of op locatie bij de opdrachtgever. Wij zijn een hecht team en werken veel samen maar vanzelfsprekend wordt er flexibel omgegaan met werktijden. Natuurlijk biedt Energiemisse jou een marktconform-salaris en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Elk jaar heb je de beschikking over 25 vakantiedagen en afhankelijk van de werkzaamheden ontvang je een reiskostenvergoeding of maak je gebruik van het openbaarvervoer of van de bedrijfsdeelauto. Bovendien kies jij zelf de laptop en smartphone die het beste bij je werkzaamheden passen.

Solliciteren?

Ben je enthousiast en zie jij deze functie helemaal zitten? Neem jij de juiste kennis en ervaring mee en wil je ons team versterken? Dan willen wij heel graag met jou in gesprek. Heb je nog vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen via info@energiemissie.nl Van ons mag je binnen twee werkdagen een reactie verwachten.

Stuur je contactgegevens en motivatie naar ons toe en wij nemen graag contact met je op!

Geen reacties

Reageren

Uw e-mailadres is nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden worden gemarkeerd met *