Energiemissie lanceert meest uitgebreide en onderscheidend energiemonitoringapplicatie

Energiemissie lanceert meest uitgebreide en onderscheidend energiemonitoringapplicatie

Energiemissie, marktleider in energiemonitoring, lanceert in het derde kwartaal van 2015 haar vierde release van de energiemonitoring in the cloud applicatie.

Energiemissie maandanalyse 2015

Energiemissie maandanalyse 2015

‘Energiemissie is er weer in geslaagd een geweldig product te maken. De nieuwe, unieke, functionaliteiten laten zien dat zij echt begrijpen wat er nodig is voor de professional’ aldus een testgebruiker van de nieuwe release.

De applicatie van Energiemissie is uniek in de markt. Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aansluitingenbeheer, energiemonitoring en digitale factuurcontrole, is hier geïntegreerd in één systeem. Enkele nieuwe functionaliteiten zijn bijvoorbeeld: In- en uithuizen van energiemeters, actieve- en inactieve energiemeters, direct inzicht in teruglevering (productie zonnepanelen), benchmark per eenheid, meet- en factuurwaarden, dit zijn nog maar een paar nieuwe onderdelen.

Wilt u niets missen van de lancering en de nieuwe applicatie stuur dan een e-mail naar info@energiemissie.nl en wordt op de hoogte gehouden.

Geen reacties

Reageren

Uw e-mailadres is nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden worden gemarkeerd met *