Software Developer (Junior)

Software Developer (Junior)

Energiemissie is op zoek naar een energieke junior software ontwikkelaar, die vol energie mee wil werken om ons energiemonitoringsysteem naar een nog hoger plan te brengen.

Bedrijfsprofiel

Energiemissie is een autoriteit en op het gebied van energiemonitoring voor bedrijven en overheden met vele energie-aansluitingen. Met onze SaaS oplossing beschikken opdrachtgevers over een krachtige applicatie om al hun energieaansluitingen, energieverbruiken en hun digitale energiefacturen te analyseren, beheren, managen en te controleren. Het systeem, welke via een licentiemodel verhuurd wordt, staat volgens de opdrachtgevers vooral bekend als het meest gebruiksvriendelijke systeem met de juiste en meest actuele functionaliteiten. Energiemissie is de initiator geweest van de nu zo belangrijke energie eFactuur, welke in enkele seconden op de meest complexe inhoud kan worden gevalideerd. Samen met TNO en andere partijen uit de energiemarkt is deze energie eFactuur tot een standaard gemaakt.

Energiemissie werkt voor opdrachtgevers die serieuze stappen willen maken om hun energie ambities te verwezenlijken. Deze opdrachtgevers zijn commerciële bedrijven en (semi) overheden. Energiemissie werkt bijvoorbeeld voor ruim 80 gemeenten in Nederland. De applicatie, welke in eigen beheer is ontwikkelt, wordt ook via een reseller-netwerk commercieel ingezet, waarbij resellers (adviseurs) de applicatie inzetten voor hun opdrachtgevers met de applicatie in hun eigen look & feel.

De groei van Energiemissie is al jaren groot en volgt de ambitieuze doelstellingen van het bedrijf. Voor de komende jaren zijn er nog grootse plannen en willen wij ook met jou en met strategische opdrachtgevers het systeem verder doorontwikkelen. De wetgeving dwingt ondernemers en (semi)overheden continu stappen te zetten in het verduurzamen, maar ook om de eFactuur te kunnen verwerken. Energiemissie zorgt er telkens voor om ruim op tijd de functionaliteiten beschikbaar te hebben, voordat de wetgeving ingaat.

Ook binnen Energiemissie wordt de applicatie ingezet voor energievraagstukken van opdrachtgevers. Optimalisatie van verbruiken, analyse van genomen maatregelen, maar ook om het verbruik naar de toekomst te kunnen voorspellen. De energiewereld is momenteel dynamisch en continu willen wij daar met mensen zoals jij op inspelen en de meest ideale software hiervoor bouwen.

Voor de verdere ontwikkelingen van onze systemen zijn wij dus op zoek naar uitbreiding van ons development-team. Wil jij ons team komen versterken? Als jij beschikt over een dosis energie, de juiste software skills en jij je daarnaast herkent in het onderstaande, dan willen wij graag met jou in gesprek.

Onze medewerkers zijn teamspelers, goed in hun werk, luisteren naar opdrachtgevers, hebben respect, zijn behulpzaam en hebben een hart voor de zaak, opdrachtgevers en voor elkaar; mensen met een geweldige mentaliteit en divers van achtergrond. Energiemissie kenmerkt zich als bedrijf waarbij initiatief en nieuwe ideeën zeer gewaardeerd worden en er flexibel omgegaan wordt met werktijden.

Functie omschrijving

Je verantwoordelijkheden zullen bestaan uit het implementeren van nieuwe features en het onderhouden van bestaande systemen. Uiteraard verwachten wij ook van jou dat jij meedenkt over nieuwe of gewijzigde functionaliteiten, wij willen met elkaar het toonaangevende bedrijf blijven! Deze werkzaamheden voer je afwisselend in samenwerking uit met collega’s in een team.

Gevraagd wordt

De stack die het fundament vormt van ons product is Sympfony, daarnaast maken we gebruik van AngularJS. We zoeken voornamelijk een junior ontwikkelaar die kennis en ervaring heeft met Symfony of een ander framework. Heb jij aanvullend ook nog ervaring met AngularJs of Vue.js (of vergelijkbaar) dan is dat een mooi.

Geboden wordt

  • Een marktconform salaris.
  • Je werkt bij in de basis vanaf kantoor, maar thuis- en flexibel werken is mogelijk en bespreekbaar.
  • Een eigentijdse werkomgeving in Amsterdam – Duivendrecht (Medio augustus 2020 Diemen)
  • Een ambitieus en hecht team
  • Je persoonlijk gekozen hardware (laptop) waar jij het best op kan presteren.

Wil jij weten waar jij je CV naar toe kan sturen of jouw vragen kan stellen? Deze kan je sturen naar ronvandersluis@energiemissie.nl binnen twee werkdagen krijg jij een reactie op jouw bericht.

Acquisitie op deze vacature wordt niet gewaardeerd!

Geen reacties

Reageren

Uw e-mailadres is nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden worden gemarkeerd met *