Het team

Energiemissie komt van oorsprong vanuit de hoek van energiemanagement. Ons talent zat hem in het feit dat wij installaties in gebouwen dusdanig wisten in te stellen dat met behoud van comfort gemiddeld al 13% kon worden bespaard op het verbruik. Wij hadden behoefte aan een goed instrument om de resultaten van onze verbeteringen inzichtelijk te maken. Er waren geen goede energiemonitoringsystemen. Diegene die er waren, waren gemaakt door techneuten voor techneuten en ongeschikt als je energiemonitoring en energiemanagement voor iedereen laagdrempelig wil maken. Daarom zijn wij in 2009 gestart met de ontwikkeling van een webbased energiemonitoring applicatie.

Wij zijn het enige bedrijf die een applicatie heeft ontwikkelt waarbinnen energieaansluitingen beheert kunnen worden, energiemonitoring plaatsvindt, met uitgebreide analyses et cetera, en de digitale facturen van de leveranciers snel en doeltreffend gecontroleerd kunnen worden. Dankzij de digitale factuur is de gebruiker in staat om een efficiëntieslag te slaan binnen haar financiële afdeling.

Energiemissie biedt haar klanten een totaaloplossing binnen 1 digitale omgeving. Daarnaast kan Energiemissie, dankzij ons eigen ontwikkelingsteam, inspelen op de eventueel aangepaste vraag van onze klanten. We zijn onafhankelijk, hebben de regie geheel in eigen hand en bieden oplossingen naar formaat.


member image

Ron van der Sluis

Directeur

Het iedereen laten weten dat alles tussen energie-aansluiting en goed omgaan met het energieverbruik eenvoudig is, zie ik als mijn rol. Dat 'eenvoudig' hebben wij de afgelopen jaren gerealiseerd in een webbased energiemonitor en is voor iedereen verkrijgbaar als middel om energiedoelstellingen te realiseren. Dat iedereen alles weet van zijn energieaansluitingen, het energieverbruik, de kosten en bezig is om tot een minimaal verbruik te komen, dat is mijn ambitie. Dat wat nodig is hebben we gerealiseerd.


member image

Rene Vonk

Energie en Innovatiemanager

De zoektocht naar energiereductie is begonnen met het optimaliseren van HVAC installaties. Inmiddels ben ik zo’n 5 jaar bezig met techniek, projectmanagement en software development. ‘ik krijg letterlijk energie van technische innovaties, nieuwe dingen, mooie dingen’. Binnen Energiemissie ben ik functioneel verantwoordelijk voor de applicatie. We proberen als team de lat steeds hoger te leggen en de applicatie alsmaar te verbeteren. Met Energiemissie proberen wij als klein bedrijf het verschil te kunnen maken bij grote opdrachtgevers.


member image

Jurgen Sprik

Implementatiemanager

Binnen Energiemissie ben ik verantwoordelijk voor de algehele implementatie van onze Energiemonitor. Ik heb samenwerking ,inzicht verkrijgen en de doelstellingen van de klant hoog in het vaandel staan, alleen zo kan er gezamenlijk worden opgetrokken om ambities te realiseren. Het is mijn persoonlijke ambitie om Energiemonitoring waardevoller en slimmer te maken zodat de gebruiker nog meer grip krijgt op zijn/haar energieverbruik.


member image

Roxy Jager

Lead Software Engineer

Energiemissie en software zijn nauw met elkaar verbonden. De energiemonitoringsmarkt is constant in beweging en daarmee ook de vraag naar softwarematige oplossingen. Ik focus me binnen Energiemissie op vernieuwing en softwarematige innovatie, alleen zo kan de applicatie van Energiemissie de beste in zijn soort blijven.