Vacature breed georiënteerde web developer!

Vacature breed georiënteerde web developer!

Energiemissie – de grootste onafhankelijke dienstverlener in webbased energiemonitoring software en energiemanagement – is voor uitbreiding van haar ontwikkelteam op zoek naar een breed georiënteerde web developer.

In deze functie ga je aan de slag als web developer in de meest brede zin van het woord. Je helpt mee aan de ontwikkeling van back-end componenten, veelal gebaseerd op PHP/Symfony2, MySQL en Linux/CentOS. Ook aan front-end zijde verwachten we HTML5/CSS3 en Javascript/AngularJS skills van je. Regelmatig maken wij ook Koppelingen met externe partijen door middel van XML/Restful webservices.

Wij zoeken iemand met enthousiasme en die gedreven is om nieuwe technieken te implementeren. Voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers is ons ontwikkelteam helemaal gek van internet en alles wat erbij hoort.

Wat verwachten wij van onze web developer?

Functie eisen:
– Afgeronde HBO opleiding Informatica.
– Ervaring met back-end en front-end ontwikkeling.
– Ervaring met het Symfony2 framework.
– Ervaring met het AngularJS framework.
– Communicatief in Nederlands en Engels.
– Je bent leergierig, enthousiast en neemt initiatief.

Als lid van een gedreven team verwachten wij ook buiten het feitelijke vakgebied jouw inbreng. Conceptueel kunnen denken, goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling zijn absoluut een pre.

Energiemissie heeft een goede reputatie in webbased oplossingen op het gebied van energievraagstukken. Ons in the cloud aansluitregister, energiemonitor en digitale factuurcontrolemodule is hoog gewaardeerd. Hier zoeken wij de juiste bouwers bij. Ben jij voor ons de juiste man of vrouw, stuur dan jouw motivatie en CV naar info@energiemissie.nl

Wij stellen bemiddeling door derden voor het invullen van deze vacature niet op prijs.

Geen reacties

Reageren

Uw e-mailadres is nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden worden gemarkeerd met *